Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Demir blog

Fushatë e Pashkëve - Fituesit!

Fushata e Pashkëve ishte aktive prej datës 09.04 deri sot, 19.04.2009.
Këtu më poshtë janë të gjithë fituesit e lojës, të cilëve nuk është keq t'iu urojmë fitoren e tyre. Shpresojmë që të gjithë kishit argëtim të këndshëm gjatë 10 ditëve të fundit, dhe për të gjithë ata që ishin shumë aktiv gjatë lojës dhe nuk patën fat të fitojnë ndonjë dhuratë, ju këshilloj të mos dorëzoheni sepse në Top.al për një kohë shumë të shkurtë do të aktivizojmë një lojë tjetër edhe më interesante që e kemi pregaditur për ju. Pra, vizitoni Top.al rregullisht dhe zbuloni më shumë... :-)
Këto janë të gjithë fituesit e lojës:

----------------------------------------
10.04.2009
---------------
Fitues: Donita
32b014959.jpg

Dhuratë: 2GB memory stick
prize_ea1a7f_small.jpg?1240123856

----------------------------------------
11.04.2009
---------------
Fitues: egzoni
3ffc10498.jpg

Dhuratë: 100 SOL
prize_acd0e9_small.jpg?1240123856

----------------------------------------
14.04.2009
---------------
Fitues: x4u1
3f4913537.jpg

Dhuratë: 2GB memory stick
prize_ea1a7f_small.jpg?1240123856

----------------------------------------
17.04.2009
---------------
Fitues: Bak
3c4710975.jpg

Dhuratë: 100 SOL
prize_e7ec67_small.jpg?1240123856

----------------------------------------
18.04.2009
---------------
Fitues: Vleran
378e2366.jpg

Dhuratë: 2GB memory stick
prize_7f120a_small.jpg?1240123856

----------------------------------------

Dhe fituesi i dhuratës kryesore,
më: 19.04.2009
----------------
Fitues: marlini82
2dc010396.jpg

Dhuratë: mp3 player + 100 SOL
prize_9eb53f.jpg?1240123856 + prize_e7ec67_small.jpg?1240123856

----------------------------------------


Urime për të gjithë fituesit e lojës!

Ju lutemi, fituesit e "2GB memory stick" dhe "mp3 player" të na shkruani në webmaster@top.al dhe t'i dërgoni të dhënat tuaja kontaktuese (emrin dhe mbiemrin e saktë, vendin ku banoni dhe një numër telefoni ku mund t'iu kontaktojmë).

Kujdes! Nëse nuk i dërgoni këta të dhëna brënda një muaji pas fushatës, atëherë ju nuk do t'i merrni dhuratat e juaja.

Tags:

 
Interesting
positive votes: 28  |  negative votes: 0

Write comment:

Urime te gjithve veq me shum Donites
#3, 21.04.2009 - 00:48
*DRINK* *DRINK* *DRINK*
#2, 20.04.2009 - 10:15
Urrime :)
#1, 20.04.2009 - 00:27
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.