Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Nika blog

Kur te jeni te merzitun...

amooncry.jpg


dije se....

1.Së paku 15 njerëz në botë ju duan në njëfarë mënyre.

2.Pa ty,dikush ndoshta nuk do të mund të jetoj.

3.Çdo natë dikush mendon në ty para se të flej.

4.Dikush për të cilin/ën ti as që din që ekziston,të dashuron.

5.Kur mendon se ke bërë gabim të madh,së paku diçka e mirë del nga ai gabim

6.Së paku pesë njerëz në botë të duan aq shumë sa që do të jenë në gjendje të vdesin për ty.

7.Arsyeja e vetme që dikush do të të urrente është vetëm e vetëm se ai dikush dëshiron të bëhet sikur ti

8.Buzëqeshjet tua mund t'i sjellin lumturi shumë njerëzve tjerë.

9.Për dike ti je gjithçka në botë.

10.Je i/e veçantë dhe një.Kurrë më nuk do të ekzistoj dikush tjetër si ti! 
Interesting
positive votes: 5  |  negative votes: 0

Write comment:

+5 e bukur shum kjo
#1, 14.11.2009 - 18:22
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.