Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Liros blog

Ç'është Jeta..?

Ç'është Jeta..?Jeta është një fat = Kape !
Jeta është bukuri = Admiroje !
Jeta është lumturi e plotë = Shijoje !
Jeta është një ëndër = Bëje realitet !
Jeta është një sfidë = Bëri ballë asaj !
Jeta është një detyrë = Kryeje !
Jeta është një lojë = Luaje !
Jeta është e çmueshme = Kujdesu !
Jeta është një pasuri = Ruaje !
Jeta është dashuri = Gëzoje !
Jeta është mister = Zbuloje !
Jeta është premtim = Përmbushe !
Jeta është trishtim = Kapërceje !
Jeta është hymn = Këndoje !
Jeta është luftë = Pranoje !
Jeta është tragjedi = Përballoje !
Jeta është lumturi = Meritoje !
Jeta është jetë = Mbaje jetën !


Tags:

 
Interesting
positive votes: 2  |  negative votes: 0

Write comment:


Mos harro .....
Jeta eshte e embel "shijoje"
..... eshte e ndieshme "ledhatoje"
..... eshte e pa qart "kuptoje"
..... eshte revist"lexoje"
..... eshte liber "botoje"
..... eshte semundje "sheroje"
..... eshte luft"fitoje"
..... eshte e eger"zbute"
..... eshte kokfort"lute"
..... eshte e humbur"gjeje"
..... eshte e vdekur"ktheje"
..... mund te te iki"ndiqe"
..... eshte e but "preke"
..... eshte urdher"zbatoje"
..... eshte ligj"rrespektoje"
..... ESHTE PRON E JOTJA RUAJE DUAJE DHE GJITHMON MBROJE

#1, 11.11.2009 - 20:41
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.