Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Gargi blog
Për ty mor bir që aq larg të lash
Që sot ditlindjen gëzuar s të thash
Ti u rrite u ngrite e un mbeta larg
Që loti pa dashje më rrjedh si varg.

Eh mërgimi mërgimi sa njerz kan than
Që kaq shum shijuar edhe vet e kam
Sot disi forca e ndjenjave lëshuar me ka
Gëzuar ditlindja e djalit nji shoqe me tha.

Eh jeta si jetë kuptohet von
Kur mergimi rënd mbi supe pushon
Kur rinia shkoi pa u hetuar fare
Edhe mergimi si rrug margjinale

Disa qeshin se si asht e mundur kjo
Lexo me shpirt por edhe mëso,
Se jeta asht jet të lutem beso
Dhe ardhmerin të lutem nderto


 
Interesting
positive votes: 0  |  negative votes: 0

Write comment:

 

User
offline
offline Gargi (31)
Maqedonia, Maqedonia, ShkupBlogs: tags
no tags
Entries archive
© 2019 Top.al - all rights reserved.