Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
blog

Coca Cola si ujë i shenjtë

Coca Cola me shije të limonit është bërë ujë i shenjtë në një kishë në Norvegji, për shkak të mungesës të përkohshme të ujit si pasojë e temperaturave të ulëta.

Coca Cola me shije të limonit është bërë ujë i shenjtë në një kishë në Norvegji, për shkak të mungesës të përkohshme të ujit si pasojë e temperaturave të ulëta.

Prifti Paal Dale nga qyteti Stord është dashur t’i nënshtrohet improvizimit gjatë valës së fundit të ftohtit dhe një fëmijë në pagëzimi e ka lagur me pije të gazuar, shkruajnë mediat lokale. "Ka kaluar për merak. Vetëm se aroma e limonit ka qenë paksa e pazakontë”, ka thënë prifti norvegjez.
Dale ka treguar se familja e fëmijës është njoftuar pas pagëzimit, siç ka thënë, është dashur t’u sqarojë prej nga vinte aroma e limonit. "Nuk kanë thënë asgjë, por kam supozuar se edhe ata e kanë ndier aromën e limonit", ka sqaruar prifti.

FileContent.axd?id=3825d9d5-8e56-4731-9719-2f07f006928a 
Interesting
positive votes: 5  |  negative votes: 0

Write comment:

hahahahahha
lol *LOL* *LOL* *LOL* *LOL* *LOL*
Business loqka business
#2, 01.04.2009 - 13:55
Mua me intereson sa para fitoi Prift nga kompanija Coca cola per kete reklam *LOL*
#1, 01.04.2009 - 09:25
 

Blogs: tags
no tags
Entries archive
© 2019 Top.al - all rights reserved.