Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Demir blog

Top.al filloi aktivitetet e saj!

Përshëndetje për të gjithë!


Në Top.al, keni vërrejtur edhe vetë se deri sot ishte gjithçka në përpunim dhe për çdo ditë në faqe kishte ndryshime të vogla, mirëpo më në fund, pas gjithë kësaj pune të madhe që kemi bërë, Top.al është gati dhe mund t’ia fillojmë të gjithë së bashku të krijojmë një komunitet të madh shqiptarë. Për çdo ditë shtohen anëtarë të ri, për çdo ditë shtohet numri i anëtarëve online, kjo na inkurajon dhe na detyron të punojmë edhe më tepër, që sa më shpejtë t’ia arrijmë synimit tonë final, që kjo faqe të bëhet një faqe shqipëtare ndër më të suksesshmet dhe më të vizituarat, një vendëtakim i rinisë shqipëtare në botën virtuale. Mirëpo, e gjithë kjo, nuk do të ndodhë pa ndihmën tuaj!!!

Vallë, si të ndihmoj unë?

Shumë thjeshtë!

Punën më të madhe e kemi kry ne, dhe për ju kuptohet ka mbetur puna më e lehtë. ;-)

1. Ftoni miqtë e juaj në faqen tonë, pa marrë parasyshë në çfarë mënyre e bëni atë, online: duke ftuar miqtë e juaj virtual që i keni në Msn messenger, Facebook.com, Hi5.com, etj. (duke shfrytëzuar linkun e faqes -> http://www.top.al/invitation_contacts.php). Ose offline: duke iu shpjeguar miqve tuaj për Top.al kudo që jeni, në ndonjë klub, në autobus, në shkollë etj.

2. Kjo që është më kryesore dhe më me rëndësi. Thotë një fjalë popullore: "Njeriut nuk i jepet rasti i dytë, për të bërë përshtypjen e parë". Prandaj, siç notifikova edhe në fillim të temës, në faqe për çdo ditë shtohen anëtarë të ri dhe ju të gjithë jeni ata që duhet të tregoni mikpritje, duke u treguar të sjellshëm në çdo aspekt dhe në çdo aksion që bëni në faqe. Duhet maksimalisht t’ju kushtoni rëndësi komenteve tuaja që i shkruani, pa marrë parasyshë janë ato për fotografi, albume, video, bloge etj. Thejsht, duhet të tregohemi të gjithë të sjellshëm, vetëm në këtë mënyrë mund të njoftojmë miq të ri në faqe dhe të argëtohemi të gjithë sëbashku!

Në pika të shkurtëra, do të shfrytëzoj këtë temë të notifikoj gjithashtu se deri sot jemi përqëndruar të punojmë më shumë në prapavi të faqes, dhe disa anëtarë të faqes këtë rast e kanë keqpërdorur, prandaj sot në top.al janë bllokuar më shumë se 30 anëtarë, profilet e të cilëve konsiderohen të rrejshme dhe që janë në përdorim vetëm për qëllime negative. Një ndër rregullat kryesore të faqes është: 1 anëtarë = 1 profil! Dua vetëm t'iu bëj me dije, se këto gjëra dëmtojnë faqen shumë, prandaj nëse në të ardhmën dyshoni se një profil është I rrejshëm, do të ndihmoni shumë nëse atë e raportoni te moderatorët e faqes, por JO DUKE KOMENTUAR NE VENDE PUBLIKE TË FAQES, se në këtë rast përsëri nuk keni ndihmuar asgjë. Dhe mbani mend, vetëm moderatorët e faqes mund të vendosin nëse një profil është i rrejshëm dhe duhet të bllokohet, ose jo!

Pra, http://www.top.al/moderators.php <- në këtë link mund të gjeni listën e moderatorëve të faqes, gjithçka që mendoni se duhet të raportohet te ne, mos hezitoni të na kontaktoni! Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar anëtarëve të faqes dhe të vëzhgojmë gjithçka të jetë sipas rregullave. Por sidoqoftë, edhe ne kemi nevojë për ndihmën tuaj, kështuqë s’është keq të bashkëpunojmë. :-)


P.S. Kërkojmë falje, që instalimi i premium sms në faqe është vonuar kaq shumë dhe ende nuk mund të bleni SOL dhë t’i shfrytëzoni shërbimet tona, mirëpo së shpejti gjithçka do të jetë në rregull. Si “sorry” për këtë vonesë, ne kemi pregaditur për ju një befasi të vogël që jemi të sigurtë se do të ndikon shumë pozitivisht te të gjithë ju. :-)Ju faleminderit shumë për mirëkuptim,
Top.al Team 
Interesting
positive votes: 55  |  negative votes: 0

Write comment:

pajtona me mendimin tan
#4, 22.09.2009 - 17:24
krejt ok eshte
#3, 29.01.2009 - 00:54
Shum Nice :))
#2, 24.01.2009 - 11:52
Anjola me vjen keq, padashtas kam fshire komentin tuaj dhe tani nuk eshte e mundur ta rikthej. =S
By the way, faleminderit shume per komplimentet.
Pershendetje.
#1, 20.01.2009 - 15:45
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.