Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
elion85 blog

Cdo njeri është miljarder

Edhe Unë? pyesni


Po edhe ju!Sikur ti mendoni vetëm për një cast me kujdes të gjitha pasuritë që keni,do ta kuptoni s pasuria juaj i kalon thesaret e Ali Babait që keni lexuar nëpër përralla.


A i shisni sytë tuaj për 100 mmiliardë lekë?Po këmëve tuaja sa ua vini cmimin?Po fëmijët?Po familja?Shikojeni mirë trupin tuaj dhe do ta shikoni se nuk do ta ndërronit edhe sikur tju ofronin të gjithë pasurinë e Rockfilerit dhe Fordit!Por a i vlerësoni dhe a falenderoni për të gjitha këto?Për fat të keq jo!Scophen Havari thotë:"Gjërat që i kemi i mendojmë shumë rrallë,ndërsa ato që nuk i kemi i mendojmë gjithmonë!"


Kemi aq shumë gjëra për të falenderuar por gjithmnë ankohemi!!! 
Interesting
positive votes: 6  |  negative votes: 0

Write comment:

 

User
offline
offline elion85 (34)
Maqedonia, Maqedonia, ShkupBlogs: tags
no tags
© 2019 Top.al - all rights reserved.