Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
getoar blog

kush do te me fton Në Darsmen Tënde

Në Darsmen Tënde Do Te Vi Patjetër,


Por Jo Si Dasmor


Por Si Nje Plagë E Vjetër


Do Të Ulem i Vetemuar Në Një Tavolinë


Dhe Për Fatin Do Te Ngre Dollinë


Edhe i Pafutuar Në Darsëm Tënde Do Te Vijë


i Strukur e i Lodhur Si Një Zog Pa Fole Do Te Rri


E Më Lotët E Mi Do Te Pi Do Te Dehem


Do Ta Bëj Për Ty E Jo Se Do Te Frehem


E Në Qoftse Pa Dashuri Do Të Më Shohësh


Mos Mu Afro Nuk Dua Të Më Njohësh


Dua Ta Kuptosh Në Hështje Këte Urim


E Unë Prap Të Qaj, Por Për Fatin Tim


E Në Qoftsë i Bukur Do Te Dukëm Përsëri


Mos Ma Thuaj , Se Nuk Dua Ta Dije


Tani Të Paktën KE Pakës Mëshirë


Po Të Lutëm Fëmis tE Parë


Vëja Emrin E Dashuries Së Vrarë!! 
Interesting
positive votes: 1  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.