Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
getoar blog

Si te prezentohemi kudo qe jemi neper Bote

Meqe zonja dhe Zoteri Romantika kishte shtruar nje Tem shum te qelluar se me qfar te prezentohemi ne si Shqiptar,une do te shtjelloja nje tem tjeter se si te sillemi ne si Shqiptar kudo qe jemi neper te gjitha Kontinentet e botes?


Une mendoj se duke u bazuar ne ato qe kishte pershkruar zonja Romantika ,ne Mergimtart veqanarisht jemi edhe ne nje far menyre edhe Ambasador te Vendit tone ku permes neve pasqyrohet Kultura dhe e gjith ajo qe e kemi si dhunti te Natyres qe na e ka dhuruar Natyra,prandaj neve duhet te sillemi me nje kultur te lart,me nje emancipim te nivelit te lart,intelegjent spse edhe jemi te till,puntor,jo kriminel ordiner,modern dhe progresist,jo fanatik fetar por tolerant ashtu siq kemi qen dhe jemi, duhet te jemi te vendosur ne realizimin e qellimeve tona qoft ato qe perkojn me interesat tona individuale ,shoqrore dhe me gjersisht,te mos tregohemi inferior ndaj askujt perkundrazi te jemi dhe te qendrojm me koken lart,mos te ndijm veten te turpruar per shkak te perkatsis nacionale por te ndihemi krenar spse kemi per qka te krenohemi.


ndersa ju miq dhe forumist te nderuar si mendoni 
Interesting
positive votes: 2  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.