Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Demir blog

Spam ose keqpërdorime në kutinë postare

Lajmërimi/raportimi për spam, keqpërdorime dhe parregullsi në kutinë tuaj postare është një ndër opsionet që Top.al i ofron për sigurinë e anëtarëve të regjistruar në këtë faqe. Linkun  Raportoni për spam ose keqpërdorim mund ta gjeni nga ana e djathtë në secilën postë elektronike që ju ka ardhur në kutinë tuaj postare (INBOX).

Derisa në kutinë tuaj postare në Top.al ju arrijnë posta me përmbajtje të padëshirueshme, që njëkohësisht janë dhe të ndaluara (spam, posta ofenduese etj), nëpërmjet këtij linku ju mund t'i informoni moderatorët kryesorë për të gjitha parregullsitë që zhvillohen në këtë sekcion të faqes, gjë që na ndihmon shumë ta pastrojmë Top.al nga ofenduesit dhe nga të gjithë ata anëtarë që janë regjistruar në këtë faqe për t'u penguar atyre që duan të argëtohen. Duke klikuar në linkun Raportoni për spam ose keqpërdorim, juve automatikisht do t'ju hapet një dritare e vogël ku mund të komentoni ankesën tuaj. Ankesa është e dukshme vetëm për moderatorët kryesorë të Top.al.

11ff9208.jpg 

Paraqitja e ankesave në bloge ose në ndonjë sekcion tjetër të faqes është e ndaluar. Do të përpunohen vetëm ankesat e dërguara perms linkut që kam specifikuar më lartë, kurse ankesat e dërguara në mënyra të tjera, do të injorohen nga ana e moderatorëve.

Kujdes, keni parasyshë:

  1. Duke shfrytëzuar këtë shërbim, ju bëjmë me dije se përmbajtja e ankesës të cilën e raportoni, do të duket vetëm nga moderatorët kryesorë.
  2. Arsyet që kanë sjellë deri në atë sjellje të papëlqyeshme (mosmarrëveshje personale) nuk do të përpunohen nga ana e moderatorëve.
  3. Ankesat tuaja do të kontrollohen brenda disa ditëve, më vonë deri 1 javë.
  4. Në kërkesë të policisë, Top.al është e detyrueshme t'i paraqet të gjitha të dhënat me të cilat është i pasuruar profili i anëtarit. Top.al bindshëm përkrah aksionet e policisë për të ndaluar dhunën,  paraqitjen e pedofilisë etj.
  5. Secili anëtarë ka përgjegjësi të plotë për profilin e tij/saj.
  6. Ankesat në stil të: ky është shumë i mërzitshëm, ai më ka votuar me 2-sh, nuk dëshiroj që ky anëtarë të vazhdon të më shkruan do të injorohen nga ana e moderatorëve. Nëse nuk dëshironi që ndonjë anëtarë të ju shkruan, ju mund ta shtoni atë në listen e anëtarëve të bllokuar.

Lista me anëtarë të bllokuar është e krijuar që të mbron profilin tuaj nga anëtarët e padëshiruar. Për anëtarët e bllokuar, profili juaj do të jetë plotësisht i fshehur. Duke e shfrytëzuar këtë listë me vëmendje, ju nuk duhet të bllokoni ndonjë person vetëm pse ai/ajo ka vlerësuar fotografitë tuaja me 1 ose 2 pikë. Për të bllokuar një anëtarë, shkoni në profilin e tij/saj dhe nga ana e djathtë në kutinë "kontakte", klikoni në linkun: bllokoni këtë profil »


Gjitha të mirat,
DemirTags:

 
Interesting
positive votes: 88  |  negative votes: 6

Write comment:

Istogaliu (40)
http://www.top.al/userinfo.php?id=48622
Ekurankaziu Ky njeri ja vlen te Bllokohet ,ka shprehje tejet te pista
Te tillet si duhen Top.al
#11, 30.07.2010 - 00:43
remahum (46)
perse spam ne kutin postare ok ju lutem tregom ni op klm r flm
#10, 27.06.2010 - 20:29
kaqureli (30)
ohaaa
#9, 07.04.2010 - 11:42
ju faleminderit Demir
#8, 04.04.2010 - 23:12
EMINEMI-DR (40)
#7, 22.03.2010 - 08:55
elis83 (35)
shum bukur
#6, 21.03.2010 - 18:48
admir82 (36)
#5, 21.03.2010 - 15:21
#4, 22.02.2010 - 21:04
ganz gut ...................:p
#3, 22.02.2010 - 20:05
Nuk arihesh dot ... !!!
#2, 24.07.2009 - 13:08
1  2  [»] 

© 2019 Top.al - all rights reserved.