Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
blog
Nese nuk keni miq per t'i ndare gjerat e mira s'ka kuptim ti keni ato.

Mik eshte ai qe te do edhe kur s'ka asnje per tu dashur.

Edhe ne kohen kur nuk te gjindet njeri qe te te perqafoje ai duhet te te perqafoje. Edhe ne kohet kur nuk mund te mbeshtetesh njeri ai mbeshtetet tek ti. Atij qe I themi mik duhet te jete fanatik edhe kur e gjithe bota te merzisin ai duhet te te jape. Kur merr lajme te mira kercen bashke me ty dhe kur ti qan duhet te qaje bashke me ty, por me shume se te gjitha miku duhet te jete matematicien!
Duhet te shumezoje gezimin....
Duhet te pjestoje hidherimin....
Duhet te zbrese te kaluaren......
Duhet te mbledhe te ardhmen….
Duhet te llogarise nevojat ne thellesine e zemres....
Dhe duhet te jete gjithmone me e madhe se te gjithe pjeset.


 
Interesting
positive votes: 3  |  negative votes: 0

Write comment:

 

Blogs: tags
no tags
Entries archive
© 2019 Top.al - all rights reserved.