Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
getoar blog

gjithqka pere tu dashuruar

Hape zemrën të hyj mbrenda  mbylle shpejt se  u qmenda  dora shkruan zemra ndikon  ktheje letrën nese mendon   Ndëgjo zemrën time   po të thotë të vërtetën  se për ty jam gati  ta japë edhe jetën   Me pare e pa pare   du një vajz shqiptare    se parët i kamë vetë    atëhere jamë mbret   Hape zemrën dhe vajto  hape dritarën dhe shiqo  hape letrën dhe lexo  të kamë në zemër mos harro  Malli për ty zemrën ma kalli  eja te unë një puthje ta fali  puthja ime e ëmbël si qershi kur të më puthish mua  e kupton fjalën dashuri   Moa qaj zemra ime  s'dua ti shohë sytë me lotë   ti me pate në dorën tande   po nuk dite mem mbajt    Në kalendar ditët si shoh unë vdes e ti jeto    si nuk frigohesh prej perendisë   ka me të mallku zjarri dashuris   Dashuria është akullore    që zemrën ta freskon    por është edhe zjarr  që zemrën ta pervlon   Nëse ndahem nga ti  do të qaj ditë e natë  do ta mallkoj nanën  që me lindi pa fatë  
Hape zemrën të hyj mbrenda  mbylle shpejt se  u qmenda  dora shkruan zemra ndikon  ktheje letrën nese mendon   Ndëgjo zemrën time   po të thotë të vërtetën  se për ty jam gati  ta japë edhe jetën   Me pare e pa pare   du një vajz shqiptare    se parët i kamë vetë    atëhere jamë mbret   Hape zemrën dhe vajto  hape dritarën dhe shiqo  hape letrën dhe lexo  të kamë në zemër mos harro  Malli për ty zemrën ma kalli  eja te unë një puthje ta fali  puthja ime e ëmbël si qershi kur të më puthish mua  e kupton fjalën dashuri   Moa qaj zemra ime  s'dua ti shohë sytë me lotë   ti me pate në dorën tande   po nuk dite mem mbajt    Në kalendar ditët si shoh unë vdes e ti jeto    si nuk frigohesh prej perendisë   ka me të mallku zjarri dashuris   Dashuria është akullore    që zemrën ta freskon    por është edhe zjarr  që zemrën ta pervlon   Nëse ndahem nga ti  do të qaj ditë e natë  do ta mallkoj nanën  që me lindi pa fatë  


 
Interesting
positive votes: 0  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.