Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
diita blog

Jini të sinqertë gjithmonë me veten...

Quellbild anzeigen

Falsiteti nuk të çon kurrë në rrugë të sigurtë.

Jam i sigurtë se ka ndryshuar gjithçka, po njeriu ëndërron për diçka që e sheh e që mendon se një ditë do të bëhet e prekshme për te, por jo për ëndrra në diell.

Kush e beson se një sticker buzëqeshje, një kompliment a një këshillë është bërë me sinqeritet nga një i panjohur?

Është e sigurtë se jemi gabim nëse i besojmë, është e sigurtë nëse ushqejmë shpresa të kota.

Askush nuk mund të bëjë dot gjë për lumturinë tënde, askush nuk e prish të veten për ta dhuruar ty..."

Nëse diçkaje nuk arrite dot ti japësh formën që dëshiroje, sa ishte e ngrohtë në dorën tënde ( e mendoje ti këtë ) harroje...

Kurrë nuk do mundesh të marrësh diçka që nuk të takon ty..."

Kurrë nuk e pranon dhelpra e Ezopit se rrushi majë pjergulles është pjekur.

Ha atë që është jotja, jo atë që nuk të takon.

Është guximi që mungon, dhe është e vështirë të pranosh veten se ke dështuar.

Mbase një ditë do jesh në gjendje ta kuptosh dallimin mes asaj ëndrre në diell e asaj që do të kesh përballë...
Quellbild anzeigen
 
Interesting
positive votes: 8  |  negative votes: 0

Write comment:

 

User
offline diita
Shqipëria, TiranëBlogs: tags
no tags
Entries archive
© 2019 Top.al - all rights reserved.