Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
mcm blog

Shoket dhe taksixhiu.

Katër shokë, pa asnjë kokërr leku në xhep morën një taksi, pasi thurrën planin për të mos e paguar taksistin.
Plani ishte i tillë që me tu ndalur makina, të zbrisnin dhe t’ia jepnin vrapit sa të munden.
Ashtu ndodhi.
Pasi i dërgoi në destinacionin e kërkuar, të katër shokët zbritën me shpejtësinë e rrufesë dhe ia dhanë vrapit. Aty pranë ndodhi një godinë shumë katëshe. Hynë brenda, u ngjitën në katin e parë, të dytin, të tretin dhe në të fundit u ndalën ku mezi mbusheshin me frynë.
U ngjitën për muri duke dihatur e duke u lëkundur ngaqë mezi i mbanin këmbët.
Qëndruan disa minuta pa folur.
Njëri prej tyre e theu heshtjen dhe tha:”Çfarë mund të ketë bërë shoferi vallë?”
Në çast ia ktheu njëri prej tyre:”Ore shoferi jam unë, por më thoni përse po vrapojmë dhe nga kush po ikim?!”


 
Interesting
positive votes: 8  |  negative votes: 0

Write comment:

#1, 12.04.2017 - 09:29
:-) *HI*
12.04.2017 - 10:10
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.