Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
dholidej blog

Blog për të gjithë dashamirët e shahut

në mendoj se kjo është një nga kombinimet e mia më të bukura në tre vitet e fundit. Ndoshta më të mirë kur është fjala për të sulmoj rrufeshëm, në të cilën të dy lojtarët kanë vetëm 3 minuta për lojë:
Loja është luajtur në internet (fejzbuk). Kundërshtari im është me copa të bardha dhe ka pseudonimi cindykato10, këtu është se si ai vrapoi partinë (në kllapa është koha që është shpenzuar në lodra që lëvizin);

1. d4 (0,7), e6 (1,4)
2. c4 (1,8) , d5 (0,4)
3. Sc3 (1,8), Sf6 (1,7)
4. Lg5 (1,8), Le7 (2,0)
5. e3 (0,8), dc (2,4)
6. Lc4 (1,8), c5 (1,2)
7. Sf3 (1,7), cd (1,9)
8. ed (0,9), Sf6 (1,5)
9. 0-0 (2,9), a6 (1,9)
10. a4 (6,8), Dc7 (2,2)
11. De2 (3,6), 0-0 (2,0)
12. Tac1 (27,1), Sg4 (2,2)
13. Le7 (3,4), Sd4 (1,4)
14. Lf8 (12,6), Sf3 (4,9)
15. Df3 (41,8), Dh2# (2,8)

0:1 Ora përdorur:
të bardhë; 1 minuta 50 sekonda (1 minutë 10 sekonda kohës së mbetur)
black; 0 minuta 30 sekonda (2 minuta 30 sekonda koha e mbetur)
Kjo visually ju mund të shihni nëse ju klikoni në linkun;
imgur.com/a/vPNSu


 
Interesting
positive votes: 2  |  negative votes: 0

Write comment:

 

User
offline
offline dholidej
Maqedonia, Maqedonia, StrumicëBlogs: tags
no tags
Entries archive
© 2019 Top.al - all rights reserved.