Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
saura blog

Cilin sy do të zgjidhni? Ja çfarë thuhet për ju..

Bazuar në syrin që do zgjidhni, do shikoni se çfarë thuhet rreth jush. Janë 9, ku syri që ju ka tërhequr më shumë vëmendjen do shpjegojë shumë gjëra për personalitetin tuaj.

1. Nëse zgjidhni këtë sy, jeni një tip mendjehapur dhe nuk e vrisni mendjen për rrezikun. Ju jeni zemërmirë dhe i ndihmoni shumë të tjerët.

2. Jeni person që mendoni se ndryshimet e vogla në jetë, kanë shumë rëndësi. Nuk ju pëlqen ta shikoni vendin ku jetoni në kushte të këqija.

3. Thotë se jeni një njeri më të kaluar jo të mirë, e cila ju ndjek vazhdimisht. Gjëja pozitive për ju është se dëshironi t’i lini pas problemet.

4. Këta persona flasin bukur dhe plot kuptim. Ata kanë besim te vetja e tyre dhe pëlqejnë bisedat filozofike.

5. Nëse zgjidhni këtë sy, tregon se jeni person që dini të jeni të rezervuar te gjërat që thoni. Nuk keni besim te të tjerët dhe flisni pak për jetën tuaj, sidomos personale.

6. Jeni person që i kuptoni të tjerët shumë shpejt. Dëshironi të dukeni të fortë në sytë e të tjerëve.

7. Nëse zgjidhni këtë sy, jeni person shumë energjikë, plot jetë dhe dëshirë për të shijuar jetën.

8. Jeni një njeri që dëshironi të bëni gjëra të çmendura. Të tjerët mendojnë se jeni edhe të çuditshëm

9. Jeni person që nuk gaboni lehtë. Ju jeni shumë të përgjegjshëm dhe nuk mund t’ju mashtrojnë lehtë
 
Interesting
positive votes: 15  |  negative votes: 0

Write comment:

*ROSE*
#7, 31.03.2017 - 14:49
MeAfer (54)
2 dhe 9
#6, 18.01.2017 - 15:12
dritonii (29)
E bukur kjo blogo yllo
#5, 18.01.2017 - 11:37
9
#4, 09.01.2017 - 23:40
any (25)
7
#3, 09.01.2017 - 11:18
amber (27)
Njeren zgjodha snuk tregohet
#2, 06.01.2017 - 10:32
desada1 (24)
4
#1, 05.01.2017 - 15:22
 

© 2018 Top.al - all rights reserved.