Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
-Bora- blog

Letra e kësaj gruaje shtëpiake ...

Tërë jeta më shkoi duke pastruar shtëpinë se mos më vinte dikush”, këto ishin fjalët e para të letrës së një gruaje, e cila kohën e kaloi vetëm në shtëpinë e saj, duke pastruar, e në fund tregoi edhe se çka fitoi nga ajo gjë.

Pastroja si e çmendur, si të kisha ndonjë sëmundje. Burri im një ditë më tha diçka që u habita, më tha të mos e pastroja tavolinën një javë, por nuk e dija pse. Pas një jave, pluhuri e kishte mbuluar drurin, ndërsa ai kur u kthye nga puna, vizatoi një zemër dhe e shkroi aty “të dua".

"Të dashura mikesha amvise, shtëpia është ajo ku në tavolinën përplot pluhur shprehet dashuria dhe bëhet një shtëpi e ngrohtë. Në kohën, kur unë pastroja me mendimin se mos do të më vinte dikush, njerëzit kishin dalë të kënaqeshin, ndërsa unë humbja kohën, duke pritur që të jetë gjithçka në rregull vetëm e vetëm të mos paragjykohem. Pastroni aq sa ju e ndjeni nevojën e pastrimit, jo për ata që do të vijnë të shohin se a është pastruar ose jo. Kush dëshiron të të shohë ty, nuk do t’ua vërë mendjen gjërave të tilla", përmbylli ajo. 
Interesting
positive votes: 11  |  negative votes: 0

Write comment:

#3, 14.12.2016 - 12:52
16.12.2016 - 18:34
MeAfer (53)
Dashuri e shprehur ne pluhur!
#2, 19.11.2016 - 03:49
dashuri me themel
16.12.2016 - 18:34
klauss (26)
e mir qeka puna,
oooojjjj gra lejeni zhulin dy pllemb se vjen burri
e ska se ku te shkruaj qe ju do shum :P
#1, 12.11.2016 - 10:22
plas.. xhelozi dreqit
16.12.2016 - 18:33
 

© 2017 Top.al - all rights reserved.