Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Luumm blog

Letër e drejtorit të shkollës drejtuar prindërve të nxënësve..

Drejtori i një shkolle në Singapor, (një ndër shtetet me nivelin më të lartë të arsimit në botë), u ka dërguar këtë letër fantastike prindërve të nxënësve të shkollës së tij.
Të dashur prindër,
Provimet e fëmijëve tuaj do të fillojnë së shpejti. E di që të gjithë jeni në ankth, sepse doni që fëmija juaj të dalë sa më mirë, andaj t'i perkrahni qe tja dalin sa me mire!
Por ju lutem, mos harroni, mes nxënësve që do të ulen për provime, ndodhet ndonjë artist, i cili nuk ka nevojë të dijë shumë për matematikën.
Ndodhet një sipërmarrës, i cili nuk duhet te dijë aq shume për Historinë, apo Letërsinë angleze.
Ndodhet një muzikant, notat e të cilit në Kimi nuk janë me te rëndësishme se sa talenti qe ka.
Ndodhet një sportist, për të cilin gjendja fizike është më e rëndësishme se Fizika.
Nëse fëmija juaj merr notat më të larta, atëherë shumë mirë! Por nëse jo, ju lutem mos ua hiqni vetëbesimin dhe dinjitetin qe kane.
Thuajuni që nuk ka problem, është thjeshtë një provim! Ata janë të prirurë për gjëra shumë më të mëdha në jetë.
Thuajuni se, sido që të dalin, ju i doni dhe nuk do i gjykoni.
Ju lutem bëjeni këtë, dhe kur ta bëni, shihni që fëmijët tuaj do të pushtojnë botën. Një provim apo notë e ulët, nuk do ua heqë atyre ëndrrat dhe talentin.
Dhe ju lutem, mos mendoni se doktorët dhe inxhinierët janë njerëzit më të lumtur në botë.
Me përshëndetje të ngrohta,
Drejtori


 
Interesting
positive votes: 7  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.