Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
getoar blog

une biri yt kosove

UNE BIRI YT KOSOVE
një ëndërr në një kohë të largët
kur me shpresë ishte e madhe dhe me vlerë e jetës tone që të duan nuk do të vdiste
Unë ëndërrova se unë BIRI YTE KOSOVE
atëherë ajo ishte pa frikë realitet
dhe ëndrra u krijuan të përdorura dhe veshur të mos paguajnë shpërblesë
këndojnë ndonjë këngë pa asnjë Vion pa shije
Por tigrat vijnë natën
me zërat e tyre si bubullimë
kështu që ata i shqyen une jam biri yte kosove
ëndrra juaj dhe e bëri atë të duket një turp
dhe gjithsesi unë ëndërr që vijnë për tim
për të jetuar së bashku
por nuk do të besonte
dhe ka stuhi në klimën tonë une biri yt kosove
me respekt


safet halili


 
Interesting
positive votes: 4  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.