Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
bem blog

NJE TESTIM INTERESANT!!!!!!...

Një nxënës i klasës së gjashtë i thotë Mesueses:
– Mendoj se jam tepër i mençur për të qëndruar në këtë klasë. Do të kisha dashur të shkoj direkt në gjimnaz!
Mesuesja e njofton drejtorin për kërkesën e tij dhe ata vendosin ta testojnë. Nxënësi pranon menjëherë.
Drejtori: Sa bëjnë 3×4?
Nxënësi: 12.
Drejtori: E 6×6?
Nxënësi: 36.
Drejtori: Cili është kryeqyteti i Austrisë?
Nxënësi: Vjena.
Vazhdojnë pyetjet e drejtorit, ndërsa nxënësi secilës i përgjigjet pa asnjë gabim të vetëm. Drejtori përfundon pyetësorin. Mesuesja kërkon të bëjë disa pyetje dhe nxënësi pranon.
Mesuesja: Lopa ka katër, ndërsa unë kam dy. Çfarë janë?
Nxënësi: Këmbë.
Mesuesja: Saktë. Çfarë ke ti në pantallona që unë nuk kam?
Nxënësi: Xhepa.
Mesuesja: Ku i kanë femrat qimet më të përdredhura?
Nxënësi: Femrat në Afrikë, Mesuese.
Mesuesja: Çfarë është njëherë i butë, ndërsa në duart e femrave forcohet?
Nxënësi: Llaku për thonj.
Mesuesja: Çfarë kanë meshkujt dhe femrat në mes të këmbëve?
Nxënësi: Gjunjë, arsimtare.
Mesuesja: Çfarë ka femra e martuar më të gjerë sesa femra e pamartuar?
Nxënësi: Krevatin.
Mesuesja: Cila pjesë e trupit tim është më e lagësht?
Nxënësi: Gjuha juaj, mesuese.
Mesuesja: Cila fjalë fillon me ‘p’, ndërsa nënkupton diçka që mund të jetë e njomë ose e thatë dhe meshkujve u pëlqen shumë që ta shohin.
Nxënësi: Paraja, mesuese.
Drejtori i mbetur pa frymë dhe krejt djersë, vendos ta ndërpresë testin dhe bërtet:
– Drejt në fakultet do të dërgoj! Edhe unë do t’u përgjigjesha gabim të gjitha atyre pyetjeve…


 
Interesting
positive votes: 3  |  negative votes: 0

Write comment:

woow
#3, 04.12.2015 - 22:02
bea (58)
E ky po qe eshte zheni,asnjerit si vente mendja te keto pergjigje.I ditur djalka,ahahaha.
#2, 04.12.2015 - 18:05
bem (58)
Lexojeni dhe dotu pelqeje pa diskutim.
#1, 04.12.2015 - 17:40
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.