Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
viola blog

T’i thuash "mirmëngjes”

Ne lindim nga dashuri, rritemi në dashuri, zgjedhim një dashuri jete dhe vdesim duke dashuruar.

Pra dashuria është ndjenja me afatgjatë dhe më e pranishme në jetën tonë. Dashuria është fjala më e bukur që ekziston, dashuri është të zgjohesh në mëngjes dhe të buzëqeshësh se një ditë e bukur po të pret, dashuri është mendimi i parë i ditës së re, dashuri është një bisedë e këndshme, një shëtitje buzë detit, dashuri është të shohësh filmin tënd të preferuar dhe në fund të
tij të prekesh thellë, dashuri është t’i thuash "mirmëngjes” familjes tënde, të dalësh me një mik, të shkosh në kinema, të vështrosh yjet, të shkëmbesh dhurata, dashuri është të dëgjosh melodinë që të pëlqen më shumë mijëra herë, dashuri është të ëndërrosh, të shtrihesh në shtrat dhe mos të të zërë gjumi, dashuri është një përqafim, një shtrëngim duarsh, dashuri është të zgjohesh në mes të natës dhe të shkruash nën një dritë të imët, të ulesh buzë detit dhe të lundrosh me dallgët,... 
Interesting
positive votes: 9  |  negative votes: 0

Write comment:

*THUMBS UP* *HEART*
viola

gjeja qe une pelqej me se shumti http://www.top.al/users/bonita9
#2, 11.07.2016 - 14:53
#1, 24.10.2015 - 14:39
24.10.2015 - 15:17
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.