Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
getoar blog

kalle kalle kush eshte merzitshem

Ne kët dhom plot vetmi
Për lot mall dhe merzi
Duro zemër duro ti
Ne Gyrbet ska lumturi
Une per vete jetoj kot
Rrugët e huja i laj me lot
Pa njoh kënd pa dit njeri
Më shkoj rinia
Në vetmi  kalle kalle qitja tyminnnnnnnnnn 
Interesting
positive votes: 0  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.