Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
junisa blog

5 LLOJET E SHOQEVE QE NJE FEMER KA NEVOJE!

Shoqet jane kripa e jetes, por duhet te jene ato te duhura…
Kushdo qe ka tru e di shume mire qe shoket jane ato qe e bejne jeten te vecante dhe ta perballni ate me lejtesi. Por a dini tashme se per cilat shoqe keni nevoje .

Kurajozja- Eshte e rendesishme per vetbesimin e secilit prej nesh : kur ndihemi me moralin e ulet, shoqja kurajoze na ndihmon dhe na jep energji.

Shoqa e udhetimit – Eshte e rendesishme, Ndahen ritmet e duhura , kuptoheni me nje shikim dhe I zvogelon te gjtha aksidentet qe mund te ndodhin gjate udhetimt . Sa here ktheheni ne shtepi keni deshire , riniseni per nje aventure tjeter.

Llafazjania – Nese e merrni ne telefon , duhet te keni parasysh qe duhet te jeni e disponueshme te pakten per dy ore ; nje kafe me te eshte e pambarueshme por dhe te bukura . Bisedoni per cdo lloj argument.Ajo eshte personi ideal per ta pasur si komshie.

E sigurta – Te ka ndodhur ndonje gje e keqe ? Keni nje mendim qe ju jep ankth? Ja kush do te shkrij ankthet tona ; ajo qe ju mirekupton dhe shikon realitetin. Ajo ju ndihmon ti shikoni gjerat jo aq te “zeza” sa ju duken juve.

Shoqja festive – Cdo njeri prej nesh ka nevoje per pak cmenduri ne jete , pikerisht ne keto moment kemi nevoje per shoqen tone te “cmendur” , e cila na jep te pakten nje nate me eksperienca ekstreme. 
Interesting
positive votes: 10  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.