Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
yahoomsn blog

Porosi studentëve !

Mëso në zhurmë; mëso në qetësi; mëso me njerëz; mëso pa njerëz; mëso në këmbë, ulur e mbështetur; mëso duke ngrënë, duke ecur, duke folur; mëso i qetë dhe i shqetësuar; duke u përpjekur, përpjekjet e tua forcohen e shtohen; forcoje vullnetin; përjetoje atë që lexon; të lexosh shumë s’do të thotë se ke mësuar shumë; lexo ngapak, por me vëmendje e përkushtim të madh; mos lexo pa ndërprerë, shkëputu herë pas here për të menduar e medituar në atë që lexon; mos mëso për ta mposhtur provimin, por për ta mposhtur padijen; mos lexo pa zemër; mos lexo për t’u forcuar kundër dikujt; mos lexo vetëm me sy, aktivizoji të gjitha shqisat; lexo duke shqyrtuar e përfytyruar; kur s’të lexohet e s’të mësohet, bëhu sikur po lexon e po mëson; le të jetë qëllimi yt i pastër dhe i lartë; dhe vetja jote është në duart e tua, përparoje atë me zemër e mendje.

Ti mundesh, nëse beson se mundesh, pastaj vërtetë do të mundesh!

Autor: Avni Tafili 
Interesting
positive votes: 3  |  negative votes: 0

Write comment:

shume i bukur ky shenim
#1, 31.08.2013 - 14:22
 

© 2017 Top.al - all rights reserved.