Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
mcm blog
Katër të rinj, studentë në një universitet të Francës, vajtën në disko në kohën e provimeve, ku kaluan gjithë natën. Sigurisht, nuk u përgatitën për të nesërmen, provimin e radhës. Mendimi i të gjithëve ishte të mos shkojnë fare në provim. Por si ta justifikojnë mungesën, me qëllim që provimin ta përsërisin një ditë tjetër? Kollaj fare. I telefonuan profesorit të nesërmen, pak para provimit dhe i thanë:”Rrugës për në universitet, na u çanë dy goma të makinës në një rrugë pothuaj pa lëvizje. Kemi frikë se nuk e arrijmë dot provimin.” Profesori e vlerësoi situatën në të cilën ndodheshin katër të rinjtë dhe pranoi t’ua zhvillojë provimin një ditë tjetër. Kjo i gëzoi padyshim katër studentët, plani i tyre kishte qenë i suksesshëm. “Do e festojmë këtë arritje tonën” thanë njëzëri. Ditën e provimit, me të hyrë në klasë të katër, profesori i vendosi secilin në një qoshe të klasës ku zhvillohej provimi. Mandej, u shpërndau fletat e provimit. E dini cilat ishin pyetjet?
Pyetja e parë:”Cilat goma të makinës u çanë gjatë rrugës për në provim?”
Pyetja e dytë:”Sa ishte ora kur ndodhi aksidenti?”
Pyetja e tretë:”Cili prej jush ishte shoferi?”
Pyetja e katërt:”Në cilën sedilje ishe ulur ti dhe në cilën ishin ulur shokët e tjerë?”
Pyetja e pestë:”A mendon se përgjigjet tuaja do të korrespondojnë me njëra-tjetrën?”


 
Interesting
positive votes: 3  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.