Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
saura blog
Mendoj se ajo që i duhet njeriut më tepër se gjithçka në jetë është ndershmëria, sinqeriteti dhe Besimi..Janë tri hallka që të lësh gjurmët e tua unike dhe të papërsëritura më parë. Është e vërtetë që njerëzit Ndershmërinë e marrin për dobësi por kjo sduhet të të shqetësojë dhe që ka kaq shumë njerëz të pandershëm sot saqë bërtasin sikur janë të mbushur me ndershmëri, dhe ata që vërtetë janë të ndershëm skanë nevoj të flasin me fjalë sepse veprimet e tyre i çojnë drejt rrugës së ndershmërisë. Të jesh i sinqertë por më përpara me vetveten, njerëzit shpesh gënjejnë por nuk mund të jetojnë gjithë kohën me gënjeshtra duke e mbushur barkun me lugën bosh, Sinqeriteti të shfaq të dlirë, pa maskë pa shumë fytyra dhe të shpalos vlerat që ke por edhe difektet sepse nuk mendoj se dikush është prefekt-te, dhe nëse dikush e mendon këtë gjë ngelet thjesht nën prizmin mendjengushtë të një mendimi. Besimi lind tek vetja për tju drejtuar superfuqisë së natyrës Zotit, njerëzit e humbasin besimin sepse harrojnë që djelli lind pasi hëna largohet, nënvlerësojnë ato që kanë duke u fokusuar tek ato që skanë për ti shtuar vetes stres dhe ankth pafund, është e rëndësishme të kënaqesh edhe me pak për të fituar edhe më shumë por nëse dëshiron ti gëzosh ndiq rrugën e ndershmërisë në mënyrë që gjykuesi tënd i brendshëm ndërgjegjia të mos të të peshoj rëndë duke mos të lënë të bësh as gjumin e natës të rehatshëm...

PRA, ECNI NË RRUGËN E NDERSHMËRISË, PËRQAFO BASHKËUDHËTARIN E SINQERITETIT DHE MBËSHTETU NË FORCËN E BESIMIT NËSE DO TË LËSH GJURMËT E TUA...:). 
Interesting
positive votes: 28  |  negative votes: 0

Write comment:

E ndershmja ime :P :P
#6, 08.05.2013 - 00:30
dreqi (40)
niceeee
#5, 07.05.2013 - 02:01
08.05.2013 - 08:02
asklodi (32)
ishalla
#4, 06.05.2013 - 22:16
08.05.2013 - 08:02
Agneza (36)
Ndershmerija dhe zemerbutesija shum her keqperdoren nga njerzit lig.
#3, 06.05.2013 - 17:05
e vertet
08.05.2013 - 08:01
asklodi (32)
ndershmeria esht ber virtyt i budallait..
#2, 06.05.2013 - 12:49
Te rujt Zoti mendjen ty
06.05.2013 - 13:16
mcm (33)
teper bukur e ke thene
#1, 06.05.2013 - 10:35
Flm
06.05.2013 - 10:35
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.