Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
iluzion blog

C'jane kujtimet..........

jeta e jetuar me emocione, me te gjitha armet qe e mbajne te gjalle, me te gjitha normat dhe kanunet qe ka krijuar kuvendi i shekujve.
Dikur kam shkruar tete vargje per Kujtimet. Dhe, me sa mbaj mend thosha: "O kujtime, o jeta ime! Dilni andej nga jeni hedhur tegrumbulluara me vullnetin tuaj, pa asnje shtypje a kanosje, dilni ashtu sic u regjistruat ne shiritin e pafund te magnetotrurit tim. Tani jua dua!"
Pse kerkoja te dilnin kujtimet e mia, te dilnin ashtu sic u grumbulluan nga emocionet, nga vizionet, imazhet, skenat, dramat, tragjedite, tragjikomedite e jetes sime?
Sepse atehere kur shkrova keto vargje, isha i internuar ne ishullin e shkrete te Ustikes, atje ne ate nisi te vetmuar. dhe njeriu i vecuar nga jeta, ose me mire i vdekur, se i vdekur eshte ai qe jeton me kujtimet, kurdis magnetotrurin e tij dhe kalon kohen i qete, duke numeruar hapat e kembeve dhe te mendimit, te zemres dhe te pervojes se tij.
C'mbetet ne kujtese, ka kaluar neper shoshen e viteve, te shqetesimeve dhe te endrrave, te realitetit lakuriq dhe te gjurmeve te thella te emocioneve, imazheve, vizioneve, peizazheve, duarve, syve, zemrave, zerave, kujave, kengeve, valleve, intrigave, pasioneve, shqetesimeve, dashurive, flirteve, gjuheve, tingujve, shfaqjeve te perditshme ne ekranin e pafund te jetes...


 
Interesting
positive votes: 3  |  negative votes: 1

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.