Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Demir blog

Mirë se erdhët në Top.al!

Përshëndetje! Së pari, do të shfrytëzoj këtë blog t'ju falenderohem të gjithë anëtarëve që jeni rregjistruar në këtë faqe dhe na jeni bashkangjitur në këtë komunitet të ri shqipëtarë, ku mund të shoqërohemi të gjithë sëbashku duke përdorur gjuhën shqipe. Dhe kuptohet, në këtë blog do të shkruaj disa informacione më kryesore në lidhje me faqen tonë. :-)

Top.al është një faqe më e re shqipëtare, një rrjet social që ju ofron mundësinë:
- të gjeni miq të ri
- të komunikoni me miq të vjetër shkollor dhe kolegë
- të shikoni kush ka vizituar profilin tuaj, dhe si i kanë vlerësuar fotografitë tuaja
- t'i koleksiononi të gjitha video klipet tuaja më të preferuara në një vend
- të krijoni albumin tuaj dhe të shtoni fotografi në të /100MB hapësirë falas/
- të argëtoheni duke luajtur lojra online /në faqe kemi mbi 15000 lojra/
- të krijoni blogun tuaj personal
- mund t'i vlerësoni dhe komentoni fotografitë e anëtarëve të tjerë në faqe, bloget, albumet, video klipet, lojrat etj.
- në Top.al mund të argëtoheni me shumë opsione tjera interesante.

---------------------------------------------------------------------------------

Mirëpo, lajmi më kryesorë për ju:

     - Top.al është ende duke u përpunuar, dmth webfaqja është në TEST PERIUDHË dhe për këtë arsye, do të kisha dashur të ju lus të gjithëve të MOS i ftoni miqtë e juaj në faqe që tani, sepse thjeshtë në faqe ende nuk është krijuar ambienti i duhur.

     - TEST PERIUDHA e faqes do të zgjat diku rreth 2-3 javë, dmth brenda kësaj periudhe të shkurtë duhet gjithçka të rregullohet dhe para se të shpallim faqen si webfaqe aktive, do të jeni të gjithë të informuar dhe kuptohet me ndihmën tuaj, të gjithë së bashku do të mundohemi maksimalisht të krijojmë një shoqëri të re, të krijojmë ambientin e duhur në faqe dhe të bëjmë këtë faqe një ndër faqet më të njohura shqipëtare!


Duke shpresuar për mirëkuptim nga ana juaj,
Demir Gajni


 
Interesting
positive votes: 55  |  negative votes: 1

Write comment:

naimbytyqi (48)
jeni te mrekullushem
#7, 17.06.2012 - 11:47
Vet fjala Top
#6, 25.03.2009 - 00:45
nice, per hajr ju koft:P
#5, 05.02.2009 - 15:48
Gargi (31)
bomba faqe o DEMO =))
#4, 15.01.2009 - 04:18
test
#3, 08.01.2009 - 11:32
besiR (29)
eshte nje faqe e mrekullueshme =))
#2, 06.01.2009 - 18:37
erian (38)
hey demo, wie gehts es dir??? pershendetje nga BERLINI.........
#1, 01.01.2009 - 23:50
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.