Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Deenantii blog

Ishte Nje Mbret .....

Ishte nje Mbret I Cili Pyeti Te Gjith Se Kush Ta Dij Sa Kg Zall Dhe Sa Drrasa I Kam Ateher Do Ja fal Vajzen Time dhe KRejt Pasurin Te Gjith Matematicientat Shkuan Por Asnjeri nuk e Gjeti Kalon Rruges Nje I Varfur I Cili Keshtu Dukej Ti I Thjesht Ai Tenton te hyj Por Sigurimi Nuk E Len Se Thot Te Gjith Matematicientat Jan Ketu e Asnjeri spo Ja Qellon e ti Pasi Shkuan Matematicientet Mbreti Pyet A Ka Ndonje Tjeter Po Eshte njeri Ketu Por Nuk Po e LEm Te Hyj Thot Leje Ta Shohim Ai Hy Dhe e Pyt Mbreti Sa Zall Dhe SA Drasa Kam Ai I Thom Ti I Ke Vetem 3 Drasa Edhe 4 Kulica Dhe Ai I Thot SI Kaq pak Po Kur Te Vdisesh Kaq Do Ta Mbulojn Varrezen Me Dhe Edhe Kaq Drasa Ai Ia Jep Doren Dhe ia Jep Te GJith Pasurin Dhe Vajzen E TIj.

Mesazhi I Kesaj Eshte Se I Varfuri Provon Qdo Gje QE Ta Mbijetoj Familjen E TIJ


 
Interesting
positive votes: 2  |  negative votes: 0

Write comment:

Interesant si tregim, vetem se do te duhej shkruar pa gabime drejtshkrimore!
#2, 20.12.2018 - 01:42
sana (29)
shum e bukur
#1, 21.07.2013 - 08:44
 

User
Entries archive
© 2019 Top.al - all rights reserved.