Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
getoar blog

C'ka eshte blongu

Blongu
sapo keni hapur këtë, ju keni të 10minutes NJE re  post me numrin që ju përshtatet më së miri ose do të keni fat i mir a po  i keq për pesë vitet e ardhshme.

00 ..... i shëmtuar

01 Beqar .....

02 ..... zemërthyer

03 Beqar .... dhe ajo i përzemërt

04 ..... Dëshironi të tregoni dikush që ju pëlqen atij / asaj

05 ..... dërrmues

06 ..... Ashtu si dikush që mund ndoshta kurrë nuk kanë

07 ..... Marrë nga më të mirë djali / vajza ndonjëherë

08 ..... ngrën krisur kafshëve për darkë

09 ..... Gjithmonë e saj të humbur

10 ..... gjithmonë të humbur atë

11 Beqar ..... por zemra ime është marrë në

12 Ashtu si ..... vajzave mbi 4 / guys

13 Është e çfarëdo .....

14 ..... duroj më getting lënduar

15 ..... hutuar

16 .... Një luftëtar

17 ..... folur me dikë

18 ..... frikë të thonë se i love you

19 ..... Unë jam një pushtet endacak

20 ..... pak çmendur në të kundërt të seksit

21 ..... Still love tuaj ex

22 ..... Thjesht nuk e di se çfarë do të bëhet

23 .... Ashtu si dikush që ju pëlqen mbrapa por nuk do të

24 ..... Ju jeni të famshme të mjaftueshme vetëm për atë

25 ..... Ju luftoi dhe humbi një koalë

26 ..... I am a ninja

27 .... Dua të mësojnë se si të luajnë piano dhe disa instrumente muzikore,

=>> Raporti këtë si ...


 
Interesting
positive votes: 1  |  negative votes: 1

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.