Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
getoar blog

lote e vuajtje pr dashuri100%

Sytë e mi më janë shterrë
Fytyra ime më është bërë një maskë
Me vite të gjatë të pa gjumë
Me vite të gjatë në qetsi
Me vite të gjatë urrej vetëvetën
Rrotull një pikë loti mbi faqe më pikon
Një lotë mërzie
Për atë se jeta ime nuk ishte ashtu si mendova
Një lotë vetmie
Për atë që unë vetëvetën e kam mbyllur
Një lotë dhembje
Që unë m’brenda e ndjej
Një lotë shkretëtie
Që unë atëherë s'kam mundur ta përballoj
Një lotë që s'ka fuqi
Për atë që unë atëherë s'kam mundur ta ndryshoj
Një lotë që heshtë
Për të gjitha që mua më kanë vra
Nje lotë që frigohët për të gjitha reth tij
Një lotë që mbanë shumë emocione
Që unë atëherë s'kam mundur t'i përmend që unë si kam ndier
Që unë nuk desha t'i ndjej
Që unë nuk kam mundur t'i qesë jashtë, që s'kam dasht t'i qesë përjashtë
Por edhe ai lotë kishte qenë i shumtë…

Por mirë prej një loti ndryshuan të gjitha
Një nga një vinë fjalët
Të tregoj se kush jam unë
Një nga një vinë emocionet
Që tregojn se çka ndjej unë
Një nga një pikojnë lotët
Që tregojn se unë jam një njeri dhe që maskën time e thejnë
Lotë që mua më shpetuan…
Tani jam pre e vetmisë
Për atë që e kisha dhe më s'e kam,
Me dhembje në zemër
U bëra lotë i dashurisë... 
Interesting
positive votes: 0  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.