Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
blog

Cila eshte me e theksuar

Te nderyar miq dhe mikesha, une jam i ri ketu andaj edhe desha te dije mendimin e juaj sa i perket blogeve. Me thoni cila eshte me e theksuar ketu ne komente: Mendjemadhesia e femrave apo Arroganca e meshkujve, dhe pse mendoni ashtu?


 
Interesting
positive votes: 4  |  negative votes: 0

Write comment:

 

Blogs: tags
no tags
Entries archive
© 2019 Top.al - all rights reserved.