Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Fatmiri blog

1 MIK = 3 SOL | Fituesit!

Fushata 1 mik - 3 sol ishte aktive prej datës 15.05 deri sot, 15.06.2009.


Këtu më poshtë janë të gjithë fituesit e lojës, të cilëve nuk është keq t'iu urojmë fitoren e tyre. Shpresojmë që të gjithë kishit argëtim të këndshëm gjatë 30 ditëve të fundit, dhe për të gjithë ata që ishin shumë aktiv gjatë lojës dhe nuk patën fat të fitojnë ndonjë dhuratë, ju këshilloj të mos dorëzoheni sepse në Top.al për një kohë shumë të shkurtë do të aktivizojmë loja tjera edhe më interesante që i kemi pregaditur për ju. Pra, vizitoni Top.al rregullisht dhe zbuloni më shumë... :-)

Këto janë të gjithë fituesit e lojës:

166f6191.jpg  
 Duke u bazuar në pikët, fituesi i konkursit 
"1 mik = 3 SOL" është wiggy!     

pic.php?1130 Dhuratë:  166f6193.jpg 

Gjatë konkursit anëtari ka ftuar 349 miq, nga të cilët 254 janë regjistruar dhe kanë shtuar fotografi. Pra, anëtari ka fituar gjithsej 762 SOL.
Dhe lajmi më i rëndësishëm - fituesit i dhurohet: Kamerë dixhitale
Olympus X-825 7.1Mpixel!

Fitues: icecream

2c9628145.jpg Dhuratë: 166f6192.jpg 

Gjatë konkursit anëtari ka ftuar 295 miq, nga të cilët 240 janë regjistruar dhe kanë shtuar fotografi. Pra, anëtari ka fituar gjithsej 720 SOL.
Dhe lajmi më i rëndësishëm - fituesit i dhurohet: Mp3 Player 

Fitues: moongirl

2eef28940.jpg Dhuratë: 166f6192.jpg 

Gjatë konkursit anëtari ka ftuar 39 miq, nga të cilët 34 janë regjistruar dhe kanë shtuar fotografi. Pra, anëtari ka fituar gjithsej 102 SOL.
Dhe lajmi më i rëndësishëm - fituesit i dhurohet: Mp3 Player 


Fitues: Gjinkalla
20457799.jpg Dhuratë: 166f6192.jpg 


Gjatë konkursit anëtari ka ftuar 57 miq, nga të cilët 33 janë regjistruar dhe kanë shtuar fotografi. Pra, anëtari ka fituar gjithsej 99 SOL.
Dhe lajmi më i rëndësishëm - fituesit i dhurohet: Mp3 Player


Urime për të gjithë fituesit e lojës!

Ju lutemi, fituesit të na shkruani në webmaster@top.al dhe t'i dërgoni të dhënat tuaja kontaktuese (emrin dhe mbiemrin e saktë, vendin ku banoni dhe një numër telefoni ku mund t'iu kontaktojmë). 

Kujdes! Nëse nuk i dërgoni këta të dhëna brënda një muaji pas fushatës, atëherë ju nuk do t'i merrni dhuratat e juaja.

Tags:

 
Interesting
positive votes: 32  |  negative votes: 0

Write comment:

tmerituar

#4, 17.06.2009 - 16:31
#3, 16.06.2009 - 18:14
Wiggy e ke merituar.:P
#2, 16.06.2009 - 09:34
Urimee t'gjithe Fituesve..!!!
#1, 16.06.2009 - 02:19
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.