Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Fatmiri blog

Si të shtoj fotografi në profil

Përshëndetje,

Duke u bazuar në përgjigjet e sondazhit dhe postave tuja në lidhje me shtuarjen e fotografive në profilin tuaj, disa anëtarë të faqes kanë votuar pikën nr. 1 (Kjo faqe është e komplikuar, dhe nuk dij prej ku mund të shtoj fotografi). Prandaj, për këtë arsye ne kemi pregaditur një ndihmë të vogël për ata që kanë hasur vështirësi për të pasuruar profilin e tyre në Top.al me fotografi. Para së gjithash, është shumë me rëndësi t’i lexoni rregullat e faqes. Ato mund t'i gjeni duke klikuar në këtë link: http://www.top.al/rules.php

 

-  Klikoni në "Profil". (nr.1 në screenshot)

-  Pastaj klikoni në "Fotografitë tuaja". (nr.2 në screenshot)

166f1010.jpg

 

 

-  Pastaj klikoni në "Browse…" për të gjetur  fotografinë nga kompjuteri juaj. (nr.4  në screenshot)

-  Pastaj klikoni në "Shtoni!" fotografia juaj do të shtohet për disa sekonda, varësisht nga shpejtësia e internetit tuaj. (nr.5  në screenshot)

 166f1011.jpg

 

-  Pasi t'i keni shtuar fotografin tuaj do të duhet të pranohet nga ndonjë prej moderatorëve dhe nëse gjithçka është në regull, do t'iu shfaqet ky mesazh:Fotografia është shtuar me sukses! Do të mund të vlerësohet nga të tjerët menjëherë pasi të pranohet nga ndonjë moderatorë.

Fotografia pritet të pranohet nga ndonjë moderatorë

Fotografia juaj do të kontrollohet më shpejtë se të tjerat, në disa minuta (kuptohet nëse nuk është kundër rregullave tona).

166f1013.jpg 

 

 

 

Shpresoj që kjo do t'ju ndihmon. Por nëse eventualisht jo, mos hezitoni të komentoni dhe të pyesni në këtë blog.

 

Tags:

 
Interesting
positive votes: 17  |  negative votes: 0

Write comment:

Well done. ;-)
#1, 20.02.2009 - 21:46
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.