Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Demir blog

Përsëri në dispozicion...

Të nderuar anëtarë,

Së pari do te shfrytëzoj rastin në emër të stafit të Top.al të kërkoj falje për ndërprerjen një javore të funksionimit të faqes sonë. Mirëpo siç e shihni edhe vetë, ne përsëri jemi këtu, edhe atë me tipare dhe funksione të reja në faqe.

Pra, deri sa ishim "offline", ne përsëri nuk kemi pushuar, por për kundrazi si çdo herë kemi punuar pandërprerë, me qëllim që të bëjmë anëtarët tonë të ndjehen sa më mire në faqe.

Verzioni 69 në Top.al sjell:

- Është bërë re-design komplet faqja e shërbimeve
  (services.php – përmirësim i përdorshmërisë)
- Nëse anëtari nuk ka pasur mjaft para për të porositur ndonjë shërbim,
  atëherë porosia e fundit do të ruhet nga sistemi.
- Në faqe janë shtuar 9 thema të reja. Ato mund t'i shikoni në këtë link:
  http://www.top.al/skins.php
- Në faqe janë shtuar dhurata virtuale të reja. Ato mund t'i shikoni në këtë link:
  http://www.top.al/gifts.php
- Tani dhurata e dërguar e fundit do të shfaqet në faqen kryesore.
- Tani është e lejuar të komentoni më shumë se një herë në sondazhe.

--------------------------------------

Dhe në fund, pa dyshim nuk do të harroj fituesve t'iu uroj fitoren për fotografi më të bukur “Me and My Love”, urime dhe ju uroj plot fat në dashuri në të ardhmen. ;-)

Fituesit mund t'i shikoni në këtë link: http://www.top.al/winners.php


Tags:

 
Interesting
positive votes: 36  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.