Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
ilsida blog
Tashme reklamat jane bere pjese e jetes tone..
reklamat shfrytezojne ndjenjat,deshirat dhe nevojat tona.
sa ndikoheni nga to,sa i besoni dhe kush jane reklamat qe ju terheqin me teper?

disa reklama "shrytezuese" 

perdorini kremen per te pasur nje trup te perkryer.ju siguroj,shkencerisht eshte vertetuar se nuk ka asnje efekt.. 
  

Biouty_Natural_Fat_Burning_Anti_Cellulite_Gels.jpg
 

deshironi te keni femije te lumtur? ushqejeni me nutella  

Nutella.JPG
 

qe te keni familje te lumtur mjafton te keni nje nga keto makina 

 


auto-home-family.jpg 
Interesting
positive votes: 14  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.