Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
pejo1 blog

Gënjeshtrat e femrave - Pjesa 2

Qofshin gënjeshtra të lejuara ose jo, të parrezikshme ose të pafalshme, ato janë pjesë e përditshmërisë së një lidhjeje.

Studimet e shumta janë realizuar në lidhje me atë se sa gënjejnë femrat, pse gënjejnë dhe për çfarë gënjejnë. Më poshtë është lista me pesë gënjeshtrat më të shpeshta të femrave, padyshim, gënjeshtra të pafajshme...

Kam qenë me “kaq” meshkuj para teje
Femrat e ndejnë shumë presionin e shoqërisë, prandaj duan të kenë ‘dosje të pastër seksuale, prandaj shpesh gënjejnë për numrin e meshkujve me të cilët kanë fjetur. Femrat e pyetura me detektues të gënjeshtrave kanë fjetur me dyfish numër të meshkujve sa kanë treguar.

Nuk e di ku e ke bluzën e preferuar
Femrat bëjnë be se nuk e kanë parë bluzën e preferuar të partnerit dhe se nuk e kanë gjuajtur në bërllok... Ndoshta e flasin të vërtetën, ndoshta jo, por meshkujt nuk do ta kuptojnë kurrë.

Dukesh mahnitëse!
Studimet tregojnë se femrat duan të duken më mirë se femrat tjera. Kur i thonë dikujt që duket mirë, në të vërtetë ato mendojnë se vet duken shumë më mirë.

Kam marrë kontraceptivë, mos u shqetëso!
Hulumtimet tregojnë se një e treta e femrave (në rastet kur partneri i tyre thotë se nuk dëshiron fëmijë) gënjejnë në lidhje me pilulat kontraceptive me qëllim që të mbesin shtatzënë. Për më shumë, studimet tregojnë se një e pesta e femrave ua kontrollojnë postën elektronike partnerëve, ndërsa një e dhjeta i përcjellin ata kah shkojnë.

Unë nuk gënjej, nuk tradhtoj dhe nuk bëj asgjë të gabuar!
Gënjeshtrat e femrave dalin më shumë në pah kur e tradhtojnë partnerin, sepse mendojnë se ai u ka bërë diçka (ka pasur aferë, i ka maltretuar e të ngjashme). 
Interesting
positive votes: 8  |  negative votes: 1

Write comment:

bbeennyy (31)
pom vjen keq veq fermat jan me te pa bes kurr femrave bess zduhet me i zen sot te thot te dua ta jep betimin fund tradhton qka oo qati tipi dueht me zhduk zdi pse femrat kan shum genjeshtra pse femrat medojn qe luajn me emshkuj une di nja qe mashkulli paraqitet kinse se dii ka qe shum shpejt ja lezon medjen ni femere si un psh e kom kuptu e kom lan vet me shiku qka po don amo fund vetit ja ka ba ku shitet genjeshtra shkon ku nuk shitet shpejt ngordh edhe hapsir femrav zbon me i dhan e le me fol gabim se ko met shaa
#2, 14.12.2011 - 22:17
mmm
varet se edhe femnat po genjen edhe ma shum
#1, 14.12.2011 - 13:40
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.