Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
elion85 blog
Ndoshta nuk jeni adhurues i njohurive të panevojshme, por ka njerëz të cilët mbledhin dhe hulumtojnë lajme interesante dhe vërtetojnë saktësinë e tyre. Pa marrë parasysh cilit grup njerëzish i takoni mund të jetë interesante të shikoni listën e çudirave të cilën e përpiloi faqja e internetit Icanhasinterents.com.

Shkencëtarët kanë zbuluar se disa balena bëjnë vetëvrasje. Nuk është sqaruar pse, por besojnë se kur mbërrijnë moshën e pleqërisë ndjehen të mërzitura dhe qëllimisht notojnë në vende ku ka peshkatarë, që teknikisht është vetëvrasje.

A e dini se ikona e popullarizuar “smiley” për herë të parë është vizatuar më 1982 ose se disa derra mund të vuajnë nga një çrregullim i cili nuk ua lejon atyre të shkërryhen në baltë, i njohur edhe si “frika e derrave nga balta”?

Nëse dëshironi të blini ‘kinder’ vezë në SHBA, nuk mund ta bëni një gjë të tillë, sepse vezët prej çokollate janë të ndaluara në SHBA.

Në botën e kafshëve gjithmonë ka kuriozitete, kështu për shembull lopët janë shumë të shoqërueshme dhe kanë një shoqe të ngushtë, ndërsa vidrat flenë duke e mbajtur për dore vidrën tjetër.

Edhe një kuriozitet vjen nga bota e kushteve të hapësirës. Astronautët nuk mund të qajnë në hapësirë, ndërsa tingëllon gati e pabesueshme kur lexon se loja më e gjatë e tenisit ka zgjatur 11 orë e 5 minuta.

Nëse ju pëlqejnë këto fakte të pazakonta mund edhe t’i bashkoheni faqeve të internetit të cilat merren me njohuritë e panevojshme



 
Interesting
positive votes: 7  |  negative votes: 0

Write comment:

Mexhitt (31)
hééé oj bora tit koke engjell pse nuk behesch poete hee po qit nje liber edhe une do te bashkpunoj me ty hééé.
#1, 16.12.2011 - 00:17
 

User
offline
offline elion85 (33)
Maqedonia, Maqedonia, Shkup



Blogs: tags
no tags
© 2019 Top.al - all rights reserved.