Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Melodi blog

Ura me e gjate ne bote - 42.5 kilometer


image

U inaugurua ne Kine ura me e gjate ne bote. Ndodhet ne Qingdao, privinca Shandong, ne Kinen Lindore.

Eshte ura detare me e gjate ne bote, 42.5 kilometer. U inaugurua me rastin e 90-vjetorit te formimit te Partise Komuniste Kineze. Lidh qytetin, i cili eshte nje port i rendesishem me ishullin Huangdao, permes gjirit te Jiaozhou. Deshira per te perjetesuar cdo gje permes aparatit dixhital na sjell foto te festimeve si dhe te makinave te para qe kalojne mbi uren e re. Kostoja e vepres, qe perfshin edhe nje tunel afer 10 kilometer te gjate, eshte 1.6 miliard euro. Ura superon per nga gjatesia uren Lake Ponchartrain Causeway ne Luiziana (38.35 kilometer), dhe me siguri se shpejti do superohet nga ura qe do lidhe Hong Kong-un dhe Macao-n (54 kilometer).

3.jpg


2.jpg


1.jpg

 
Interesting
positive votes: 6  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2018 Top.al - all rights reserved.