Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
punetor-fizik blog

Serbët blejnë nuse shqiptare !!!

Serbët blejnë nuse shqiptare

Nga Express më 02 korrik 2011 në ora 14:00

Dhjetëra të rinj serbë për çdo muaj martohen me shqiptare të reja nga zonat veriore të Shqipërisë. Kështu këtyre ditëve shkruajnë mediat serbe, të cilat e shohin këtë si një nga temat më të kërkuara në Serbi.

Për një nuse shqiptare paguhen 3 mijë euro dhe se të njëjtin fat e ka pasur edhe serbi Predrag Gjokovic, 27 vjeç nga fshati Davidoviq në Serbi, i cili u martua me Anila Prendin nga Tirana. Në këtë zonë serbe, theksojnë mediat, nuk ka pasur martesa të tilla, mirëpo siç thuhet mbi 900 të rinj janë të gatshëm të martohen me nuse shqiptare.

Predrag ka theksuar se deri tek interesi për martesë me nuse shqiptare ka ardhur pas leximit të shpalljeve në gazeta dhe se ai ndërmjetësuesit apo shkuesit i ka paguar mbi 2 mijë euro për të gjetur nusen, ndërsa për tri herë me radhë ai ka qenë në Shqipëri dhe ka takuar familjen e nuses së tij me të cilin kanë bërë dasmë.

Lume Milicevic është shqiptarja e ve, të cilës burri i kishte vdekur disa vite më parë, mirëpo ajo kishte vendosur që të mbetet në Serbi. Ajo njihet si shkuese apo ndërmjetësuese për martesat.

Lumja vazhdimisht organizon udhëtime dhe vizita të të rinjve serb nga zonat rurale serbe drejt Shqipërisë, ku atje ajo grumbullon vajza dhe familje të interesuara për martesa. Më pas ndërmjetësuesja organizon edhe vizitën e prindërve të vajzave në Serbi, për të parë se ku do të jetonin vajzat e tyre.

Vetëm në zonën e Rashkës, të Peshterit, Golij, Javor dhe Jadovik, janë martuar mbi 150 shqiptare me serbë dhe se ato deri tani kanë krijuar familjet e tyre me shumë fëmijë.

“Vecernje Novosti” shkruan se deri në vjeshtë pritet të bëhen mbi 50 martesa të reja me nuse shqiptare.

Vetëm një martesë rezulton e pafat, pasi që burri serb ishte pijanec dhe gruaja e tij shqiptare ka ikur me një serb tjetër.

Burimi i keti informacion eshte nga http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,18,57205

ummmmm 
Interesting
positive votes: 5  |  negative votes: 0

Write comment:

#2, 03.07.2011 - 19:44
viagra (28)
marru ju koft,,,ani me serb
#1, 03.07.2011 - 15:00
po de po !
03.07.2011 - 15:01
 

© 2018 Top.al - all rights reserved.