Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Demir blog

Përshëndetje,

Duke u bazuar në përgjigjet e sondazhit në lidhje me kampanjën për fotografi më të bukur "Me & My Love", disa anëtarë të faqes kanë votuar pikën nr. 3 (Nuk dij si të marr pjesë) dhe për këtë arsye ne kemi pregaditur një ndihmë të vogël për ata që kanë hasur vështirësi duke shtuar fotografinë e tyre në garë.

Para së gjithash, është shumë me rëndësi t’i lexoni rregullat e kampanjës. Ato mund t'i gjeni duke klikuar në këtë link: http://www.top.al/star_top.php

 -  Nga menyja në të majtë, klikoni në "
profil". (nr.1 në screenshot)


11ff818.jpg 
 


-  Pastaj klikoni në "Fotografitë tuaja". (nr.2 në screenshot)

11ff815.jpg -  Klikoni mbi fotografinë me të cilën dëshironi të merrni pjesë në garë. (nr.3 në screenshot)

-  Pasi të keni zgjedhur fotografinë me të cilën dëshironi të merrni pjesë në garë, atëherë klikoni në: Shtoni fotografinë tuaj në garën Me and My Love » (nr.4 në screenshot)

11ff816.jpg -  Shënoni emrin dhe e-mail adresën tuaj. Në këtë kampanjë fituesit do të shpërblehen me SOL, prandaj numri i telefonit nuk është i domosdoshëm. (nr.5 në screenshot)

-  Komentoni fotografinë tuaj - pse duhet të jeni JU fituesi? Komenti është i dukshëm për të gjithë. (nr.6 në screenshot)

-  Pasi t'i keni plotësuar të gjitha fushat e nevojshme, klikoni në: Kjo është fotografia me të cilën dëshiroj të marr pjesë! (nr.7 në screenshot)

11ff819.jpg  


Shpresoj që kjo do t'ju ndihmon. Por nëse eventualisht jo, mos hezitoni të komentoni dhe të pyesni në këtë blog.

Tags:

 
Interesting
positive votes: 52  |  negative votes: 2

Write comment:
#4, 05.02.2009 - 02:58
05.02.2009 - 03:04
shpjegim shume i qarte :)
#3, 04.02.2009 - 19:12
good example:)
#2, 04.02.2009 - 18:50
I can see it.
You understood it even you don't know albanian.
05.02.2009 - 02:48
wow qfar shpjegimi...
Bravo
#1, 04.02.2009 - 18:25
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.