Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
kimi- blog

E dashur zemër...

Të kërkoj falje për herët që të kam lënë në duar të gabuara, nuk e dija qe ishe kaq delikate. Të kërkoj falje për të gjitha dhimbjet dhe vuajtjet që të janë dashur të kalosh. Të kërkoj falje dhe të falenderoj për të gjitha netët që qaje bashkë me mua. Por tani është ndryshe, të betohem. E di se dyshon dhe nuk ke besim tek unë. Por ajo është ndryshe. Ajo do të të mbajë me kujdes. Ajo është kura që asnjë nuk diti ta jepte. Ajo do të të mbajë në dorë dhe do të kujdeset për ty. "Nëse ajo do të bëjë ndonjë gabim?" - Është kjo pyetja që më bën? - Atëhërë unë po të them se nëse ajo bën ndonjë gabim, ti do ta falësh. Ndryshe nga herët e tjera, ti do gjesh forcën ta falësh e të vazhdosh përpara. Do ta gjesh atë forcë te ajo. Une e di qe ti e do, sepse nëpërmjet teje e dua dhe unë. Le të dashurojmë edhe një herë, e dashur zemër...

222450_214737858553721_100000525255971_808269_4910226_n.jpg


 
Interesting
positive votes: 3  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.