Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Nika blog

Parajet Skycar, mjet mahnitës

13tech-Mjeti.jpgParajet Skycar është mjeti me “Ram-Air Wing”, i cili mund të ecë edhe në tokë edhe në ajër.

Ky mjet pritet të dalë në treg nga fundi i vitit 2010.

Skycar mund të ngrihet në një lartësi 3 mijë metra dhe të ecë me një shpejtësi 160km/orë, në të njëjtën kohë mund të ngrihet nga një distance 200m.

Makina në të cilin gjendet dhe një parashute për rastet urgjente, në tokë mund të ecë me një shpejtësi 225km/orë.

Pasi ka kaluar me sukses testin dhe ka përshkuar 13 mijë km rrugë, Skycar ka kaluar nga Afrika në Angli pa asnjë problem dhe është projektuar në përshtatje me të gjitha llojet e sipërfaqeve. 
Interesting
positive votes: 3  |  negative votes: 0

Write comment:

ediiii (35)
shum intresant po ecim perpara komplimet blog te mir
#1, 14.12.2010 - 23:44
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.