Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Kosovar-pz blog

Histori e vërtetë e dëgjuar nga unë dhe e transmetuar këtu. Lexojeni!

Nje dite papritmas kur hogja ligjeronte hyne ne Xhami dy burra si te hutuar dhe duke bertitur: "Ku eshte hogja, ku eshte hogja"?, pasi hyne brenda ne Xhami ku ndodhej Hogja iu drejtuan atij "O Hogj kemi nje hall te madh", qka ia ktheu Hogja, neve sot na vdiq nje djale i ri dhe kur e hapem varrin e tij na dul nje gjarper i madh dhe nuk largohet dot, qfare te bejme?! Hogja ia ktheu, ja tani do te shkojme bashke dhe do e shiqojm vendin, pasi shkuan ata e pane gjarprin aty, Hogja tha: "Hapeni nje varr tjeter", ata e hapen por per qudi i njejti gjarper doli edhe aty, kur shikuan edhe tjetrin ai ndodhej perseri aty, Hogja tha se edhe nese ne i hapim edhe 5 varre tjere e njejta gje do te ndodh, nuk e dinin qfare te benin, vendosen qe disi ta nxjerrnin gjarperin nga aty, ata e nxorren dhe gjarpri mbeti mbi dhe, ndersa ata e futnin djalin ne dhe, papritmas gjarpri kerceu perseri ne varr dhe e shtrengoi djaloshin nga kemba deri te koka, subhanAllah, e shtrengoi dhe e shtrengoi fort e me fort nuk e dinin se qka ti benin me pas e mbuluan, Hogjes i erdhi qudi dhe tha qe te shkojme ne shtepi te djaloshit dhe ti pyesim prinderit qfare djali kishin, a iu ka permbajtur urdherave te Allahut xh.sh, shkuan dhe prinderit i thane se djaloshi i ka pase te gjitha te mirat perveq njeres, AI NUK ESHTE FALUR, NUK KA BERE NAMAZ KURRE!!!


 
Interesting
positive votes: 4  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2019 Top.al - all rights reserved.