Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Kosovar-pz blog

***Prizren the most beautiful place in Kosovo***

22468_1190456517872_1122147337_30458057_6819800_n.jpg

Prizren

Tani edhe me Universitet !!!

22680_252445182449_233276082449_3151572_2771079_n.jpgShadervan...!

26120_335780657449_233276082449_3422509_7614341_n.jpg

Prizreni qyteti i dritave !

22680_250217362449_233276082449_3145260_2627005_n.jpg

Prizreni ne çdo qosh eshte film artistik!

19780_274059857449_233276082449_3226607_7082540_n.jpg

Oborri i lidhjes Prizrenit

20480_316213767449_233276082449_3362409_7473255_n.jpg

Prizreni nga minarja e Sinan Pashes

19780_287433877449_233276082449_3271514_833634_n.jpg

Hamami i Prizrenit !

20347_1252341761064_1605144116_30663456_1790749_n.jpg

Prizren I love you !!!

Prizren I love you !!!

Prizren I love you !!!

Nga e kaluara e bujshme historike, qyteti i Prizrenit ka trashëguar një numër të madh objektesh kulturo -historike. Më të rëndësishme janë : Kompleksi i Shatervanit, Nënkalaja, Marashi, Kalaja, Kisha e Shën Premtës, Kisha e Shën Shpëtimit, Xhamia e Bajraklisë, Xhamia e Safi Sinan Pashës, Hamamet e qytetit, krojet e qytetit, ura e gurit dhe një numër i madh i shtëpive folklorike të qytetarëve të trashëguar ndër shekuj. 
Interesting
positive votes: 1  |  negative votes: 0

Write comment:

bukur
#1, 09.03.2010 - 21:05
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.