Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
ledri-uk blog

Çfarë kërkon një femër nga partneri i saj

http://www.ikubinfo.com:80/ikubFEMRA/handler/FileContent.axd?id=00000000-0000-0000-0000-000000000000
Çfarë kërkon një femër nga partneri i saj?
Çdo individ ka mënyrën e vetë të të qenit i dashuruar dhe të ndjerit dashuri. Për disa njerëz dashuria bëhet përmes fjalëve, pra fjalë të cilat të thëna nga parteri i bëjnë të ndihen të ledhatuara.
postuar nga: ledri-uk

Çdo individ ka mënyrën e vetë të të qenit i dashuruar dhe të ndjerit dashuri. Për disa njerëz dashuria bëhet përmes fjalëve, pra fjalë të cilat të thëna nga parteri i bëjnë të ndihen të ledhatuara.

Për të tjerë është thjesht një veprim, për shembull njeriu i zemrës u përgatit një filxhan çaj, apo u vendos në sfond muzikë të lehtë dhe joshëse dhe ndoshta edhe i thotë një poezi dashurie në mbrëmje.

Ndërsa për individë të tjerë dashuria është një formë komunikimi mes prekjes dhe intimitetit, strukur pranë njëri tjetrit, duke ledhatuar partnerin plot eksitim. Gabimi që bëjnë çiftet në një marrëdhënie është se flasin me gjuhën e marrëdhënies së tyre, në vend që të flasin me atë të partnerit.

Nëse martoheni me dikë nënkupton dashuri mes prekjesh. Nuk është e thënë që femra të bëjë të gjitha punët dhe të kujdeset për gjithçka, por kjo do të thotë të punojë me zgjuarsi, pra t'i japë parterit atë që dëshiron dhe ka nevojë. 
Interesting
positive votes: 4  |  negative votes: 1

Write comment:

+5
#1, 06.01.2010 - 13:31
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.