Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Nika blog

Shoqëria e mirë të shpie drejt suksesit

Kjo është më se e vërtet , një shoqëri e mirë jo vetem që na bën të ndihemi mirë te kemi besim  ne vetvete, tek njëri- tjetri ,po ashtu te kemi përkrahje morale pavarësisht veshtirësive që hasim ne jetë.
 Duhet të kalojm përtej fjalve që më të vërtet ta kuptojm esencen e termit shoqëri.
  
                SI TA MBROJM  NJë MARËDHËNJE TË VËRTET SHOQËRORE?
  
     Duhet te jemi te aftë që ta kuptojm njëri -tjetrin ,të ofrojm besim ,mbështetje të sinqert ,dhe te mos nxitohemi  që për gjera te parëndësishme ta gjykojm njëri tjetrin,por në mënyrë të qetë me nje ngrohtësi shoqërore te mundohemi t'i zgjiDhim mosmarrëveshjet  mes shoqëris dhe të mësojme te falim njëri- tjetrin  nëse më të vërtet pendohemi per gabimet ton.

friends_013.jpg 
Interesting
positive votes: 4  |  negative votes: 0

Write comment:

Ne fakt paka ashum keto jan rregullat qe e ben
nje shoqeri te fort e te qendrushme pafshim
#1, 18.07.2009 - 00:04
 

© 2019 Top.al - all rights reserved.