erasing
You are here: AlbumsJurgina › Juxhina\'s photos
  237   4
Løνe
04.07.2014 - 17:49
  368   4
E adhuroj ket...
05.07.2014 - 00:08
  178   0
Sot je. Neser...
12.07.2014 - 00:13
  170   2
Keep Calm And...
12.07.2014 - 00:26
  196   1
Relax
20.07.2014 - 15:06
  230   2
Fustani i saj...
18.08.2014 - 00:18
  198   0
I adhuroj ket...
02.09.2014 - 23:17
  879   20
Vlora ne nje ...
21.09.2014 - 21:04
  185   1
Dedikuar ca e...
21.09.2014 - 21:05
  176   2
Adhurim ^_^
21.09.2014 - 21:06
  132   1
Romantike ^_^
30.09.2014 - 02:39
  177   1
Djemte romant...
30.09.2014 - 02:40
  167   1
Pak gallate
30.09.2014 - 02:41
  171   2
Nje dite do j...
30.09.2014 - 02:41
  172   3
Pak gallat
09.10.2014 - 12:41
  185   2
Sory mom :(
09.10.2014 - 12:41
  151   1
E dua...!
09.10.2014 - 12:42
  163   1
Nje nder gjer...
09.10.2014 - 12:43
  132   1
Me and U
09.10.2014 - 12:46
  186   1
You\'re a dia...
14.10.2014 - 00:36
  166   1
Beautiful
16.10.2014 - 16:54
  184   1
Mengjeset si ...
29.10.2014 - 14:38
  352   1
A te kujtohet???
02.11.2014 - 17:43
  225   3
Dear Santa, c...
24.11.2014 - 23:08
  134   0
Miss those ti...
30.12.2014 - 00:13
  185   2
J si Juxhina
06.01.2015 - 21:00
  144   2

23.01.2015 - 19:51
  155   2
Kafja dhe lib...
28.01.2015 - 23:56
  140   3
Vlore Albania
31.01.2015 - 20:33
  216   3
Mos bjer në d...
01.02.2015 - 19:03
  175   0
Adhurim ^_^
23.02.2015 - 21:06
  252   0
Justin Timber...
26.02.2015 - 19:03
  513   4
Dedikuar atij
26.02.2015 - 21:51
  267   2
Teper e vlefshme
31.03.2015 - 02:36
  345   1
Kam nevoje te...
01.05.2015 - 01:05
  640   4
image
14.05.2015 - 14:15
  881   0
Gjurmet e nje...
08.06.2015 - 13:38
  410   1
Mbas nje dite...
15.06.2015 - 00:24
  345   7
#love
15.09.2015 - 13:03
Top.al albums
Author of albums
offline Jurgina (26)
location: Shqipëria, Vlorë
her albums »
her friends pictures »


© 2019 Top.al - all rights reserved.