Informacion për reklamë

 Read this page in English »

Contact:
E-mail: info@ratesolutions.eu
Pse të reklamoni në Top.al?
  1. Numri i anëtarëve
  2. Numër i madh i klikimeve
  3. Pamje e bukur e profileve të anëtarëve në përgjithsi
  4. Anëtarë besnik
  5. Statistika të mira
  Lista e çmimeve   Statistika   Të dhëna teknike    


  lloji i reklamës çmimi për një ditë (EUR) kontaktet në ditë CPM* (EUR) Bannerë në rotacion** Në cilat faqe shfaqet reklama

120x600
17 300 56.67 4 vlerësim i fotografive, gjej, horoskopi, moderatorë, posta, mesazhe, të zgjedhura, të reja, komente, shkolla

300x250
17 400 42.50 4 faqe kryesore, profili

728x90
20 3 000 6.67 4 të gjitha faqet

750x100
17 3 000 5.67 4 të gjitha faqet

300x250
17 400 42.50 4 faqe kryesore, profili

* - çmimi për 1000 kontakte
** - shuma maksimale e bannerëve në një pozicion.

Të gjitha çmimet janë pa TVSH.Nëse është e nevojshme, ju mund të krijoni zgjidhje speciale dhe interesante, për shembull: sondazh në faqe të parë, mesazh anëtarëve të faqes, themë për profil me logon tuaj etj.

© 2019 Top.al - all rights reserved.