Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!


Blogs
amin
 Gjëja më e bukur në jet jan ata persona të cilët të duan e ndjejn kur ti ke dhimbje......
rating: 32»
Lexova një thënie të bukur arabe, e po e sjell edhe në shqip:
"Nuk ka vlerë......
rating:
Arsyeja e ekzistencës së lapsit është të shkruarit. Edhe pse nuk i ngjan lapsit, të......
rating:
Poll

Cila është arsyeja çë ju nuk keni fotografi në Top.al

1. Nuk dëshiroj ta tregoj veten
Men 0% (0 Votes)Women 4% (1 Votes) 4% (1 Votes)
2. Nuk më lejon i dashuri
Men 0% (0 Votes)Women 0% (0 Votes) 0% (0 Votes)
3. Nuk më lejon e dashura
Men 13% (3 Votes)Women 0% (0 Votes) 13% (3 Votes)
4. Kjo façe është e komplikuar dhe nuk di si mund të shtoj fotografi
Men 4% (1 Votes)Women 9% (2 Votes) 13% (3 Votes)
5. Nuk kam fotografi timen në pc
Men 4% (1 Votes)Women 0% (0 Votes) 4% (1 Votes)
6. Tjetër
Men 52% (12 Votes)Women 13% (3 Votes) 65% (15 Votes)

Answers: 23
Men - Men     Women - Women
Comments (4) »


Poll is suggested by user Xonny.
Suggest new poll »


If you want to answer the poll, you have to log in.

Birthday kids
fitimlamaj princ-niki tonikukoc loreni85
10 points
offline ida1
Oj xhemla ime - 10:22
offline ida1
Oj xhemla ime - 10:22
offline ida1
offline saura
ondra ne sirtar e jovanit u relizu per cik magazin i shkletii - 19:20
offline ida1
offline saura
ondra ne sirtar e jovanit u relizu per cik magazin i shkletii - 19:20
offline ida1
- 19:17
ida1
offline ida1
See all 10 points
Irmaaa
offline Irmaaa
o shpajertat e mija s bukulll - 19:14
offline ida1
loqka bukur - 19:13
kushtrimi27
No account?
People search
gender:
age:  
On-line at the moment: 7
Below are some logged in users (total 7).
Search more »

Best couple
  7.82
Days together: 823
dholidej
adar
Promoted video
ILAHI
ILAHI
© 2019 Top.al - all rights reserved.